HOE WERKEN WIJ?

Wanneer u behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning, lijkt het eigen netwerk de eenvoudige weg naar een praktische en snelle oplossing. In geval van een concrete vraag is dat heel goed mogelijk, maar biedt uw  netwerk ook de juiste keuze? Stapt u niet in de valkuil van de bekende weg?
 
C voor Succes inventariseert graag persoonlijk uw vraag en gewenst resultaat. In een zoekopdracht concretiseren we: de inhoud en duur van het project, indicatie van tarief en/of budget,  de gewenste talenten, kennis en ervaring van de interim professional. De door u gewenste timing van inzet is ook van belang.

Wij hebben onze interim professionals uitgebreid persoonlijk gesproken. Op basis van deze kennismaking ontvangt u profiel(en) van geschikte interim professional(s). Voorzien van overweging van keuze en opties voor accent van inzet en de toegevoegde waarde.

Na uw afweging volgt een persoonlijke kennismaking, waarop u beiden de keuze maakt. In een formele overeenkomst worden afspraken geconcretiseerd. Tijdens de opdracht onderhouden we contact over ontwikkeling en resultaat. Voor de interim professionals zijn we beschikbaar als kankbord en coach. Gedurende lopende projecten, maar ook als sparringpartner in overwegingen en keuzes voor andere vragen.