WAAROM KIEZEN VOOR ONS

C voor Succes is een inhoudelijke gesprekspartner, staat open voor elke vraag en is eerlijk over haalbaarheid en mogelijkheden. We werken aan creatieve oplossingen, gericht op ervaring, persoonlijke match en ontwikkelen van talenten. We bieden maatwerk voor het concept van uw succes.

Onze professionals beschikken over 15 tot 20 jaar werkervaring in diverse vakgebieden en branches. Resultaatgerichte denkers, sterke persoonlijkheden, authentiek, veelzijdig en gedreven in blijvende verandering en groei. Inzetbaar op complexe trajecten, projecten met een brede focus en lijnmanagement. Ervaren in pionieren en bouwen, herstructurering en sanering. In deze tijd van onzekerheid en negatief sentiment, brengen zij rust en overzicht met focus op resultaat en continuiteit voor de toekomst.

De brede ervaring en interesse maakt onze professionals een interessante partner voor het veelzijdige Midden Bedrijf. Deze groep ondernemers is ambitieus en gedreven in ontwikkeling en innovatie. Wij bieden het Midden Bedrijf een kwalitatieve impuls bij strategische heroriëntatie, het realiseren van doelen en bouwen aan ontwikkeling en expertise van management en medewerkers in een flexibele setting. Eén onafhankelijke professional biedt expertise en ervaring in diverse disciplines, tegen een redelijke prijs.

Marie-Jose van Triest - bemiddeling voor freelance en interimIk maak graag met u kennis, bel 06-463 842 23 of mail mvtriest@cvoorsucces.nl

Marie-José van Triest.