WAT BIEDEN WIJ

C voor Succes is een netwerk van unieke veelzijdige interim professionals.
 
Resultaatgerichte denkers met een gevarieerd arbeidsverleden, kennen de kracht van de frisse blik. Weten dat horizontale mobiliteit en diversiteit in branche ervaring creativiteit en meerwaarde bieden bij het zoeken naar oplossingen. Wij bemiddelen in projecten/opdrachten, gericht op ontwikkeling en groei van medewerkers en organisatie.

Wanneer je beschikt over expertise en ervaring in diverse omgevingen en je veelzijdigheid en talenten graag verder wilt ontwikkelen, ontmoeten we je graag persoonlijk. Je zelfkennis, persoonlijke kracht, motivatie en enthousiasme bepalen of je daadwerkelijk je talenten in een nieuw project mag aanwenden. We bieden je graag onze expertise en organiseren kleinschalige intervisie bijeenkomsten.
 
We richten ons op twee segmenten:  het Midden Bedrijf, als totaal één grote werkgever. Deze groep ondernemers wil ontwikkelen en innoveren, kent een platte organisatiestructuur, wil samenwerken, is persoonlijk en op zoek naar flexibiliteit. Als veelzijdige en onafhankelijke professional kun je de rol van sparringpartner en kompaan vervullen voor manager of eigenaar. Input geven aan een  strategische herorientatie en begeleiding implementatie, realiseren doelen, bouwen aan ontwikkeling en expertise van management en medewerkers. Aanspreekpunt voor bijna alle vragen.

Bij grote organisaties en multinationals is je brede kennis en ervaring inzetbaar op complexe multidisciplinaire projecten, of projecten die zich lastig laten omschrijven. Je ervaring in hoog- en laagconjunctuur zijn van toegevoegde waarde in omgeving van verandermanagement, herstructurering, of sanering.

In geval van een passende opdracht stellen we je voor aan de opdrachtgever en maken een afspraak. Tijdens deze kennismaking krijg je persoonlijk inzicht in de organisatie, de cultuur en meer specifieke informatie over de opdracht en doelstellingen. Wanneer er sprake is van een klik, komen we tot een contract. Aan het einde van de opdracht volgt een evaluatie met jou en de opdrachtgever.
 
Het is ook mogelijk dat we actief op zoek gaan naar een geschikte opdracht. Dit is mede afhankelijk van ontwikkeling in de markt.